. (2020). PREPARATION AND EVALUATION OF LOW-FAT BURGERS AND FORTIFIED BY CHICKPEA DURING FROZEN STORAGE. المجلة العلمية للدراسات و البحوث التربوية والنوعية, 5(11), 161-192. doi: 10.21608/sjse.2020.104102
MLA
. "PREPARATION AND EVALUATION OF LOW-FAT BURGERS AND FORTIFIED BY CHICKPEA DURING FROZEN STORAGE", المجلة العلمية للدراسات و البحوث التربوية والنوعية, 5, 11, 2020, 161-192. doi: 10.21608/sjse.2020.104102
HARVARD
. (2020). 'PREPARATION AND EVALUATION OF LOW-FAT BURGERS AND FORTIFIED BY CHICKPEA DURING FROZEN STORAGE', المجلة العلمية للدراسات و البحوث التربوية والنوعية, 5(11), pp. 161-192. doi: 10.21608/sjse.2020.104102
VANCOUVER
. PREPARATION AND EVALUATION OF LOW-FAT BURGERS AND FORTIFIED BY CHICKPEA DURING FROZEN STORAGE. المجلة العلمية للدراسات و البحوث التربوية والنوعية, 2020; 5(11): 161-192. doi: 10.21608/sjse.2020.104102